Відгуки про тренінги

Коментарі   

+8 #35 Віталій 22.11.2015, 20:24
Про тренінг "Для чого мені більше грошей"
Під час тренінгу ми були і бідні і багаті. В стані "я багатий" мені прийшла ідея заробляти на туризмі. А будучи в стані "я бідний", я запропонував різати і продавати дерева. Я запропонував РІЗАТИ ДЕРЕВА!!! Я!?? Та якщо хтось в моїй присутності листочок зірве, то я йому голову готовий відірвати! І тут Я - РІЗАТИ ДЕРЕВА!??? На що ще здатна бідна людина? Де межа?
Чудовий треніг! А ще кращі самі тренери: Оля і Свєта!
Цитата
+5 #34 Анатолій Болейчук 28.04.2015, 17:28

Про тренінг "Для чого Тобі більше грошей?"
Велике ДЯКУЮ ТРЕНЕЕРАМ!!!))). Ви молодці, Ви супер, Ви мега, пишаюсь тим, що знайомий з Вами, в кожному тренінгу дивуєте -радуєте чимось новим, різним за напрямком, змістом але в одночас взаємозалежним, взаємозв'язаним одне з одним!))) Ваші тренінги завжди попадають в ціль, в десятку..., допомагають приймати правильні рішення, співпадаючи з важливими подіями, змінами у моєму житті. Я кардинально змінив своє ставлення, рзуміння, відношення до грошей, те що гроші можуть буди не тільки матеріальним а й духовним, для мене було новим. Чудова група з різними поглядами та думками, дякую всім!)))
Цитата
+2 #33 Наталя Дитиняк 28.04.2015, 17:19

Про тренінг "Для чого Тобі більше грошей?"
Тема тренінгу не стільки про гроші, скільки про наші з ними стосунки і про те, як і чому ми блокуємо їхню силу та енергію в своєму житті. Цінна інформація, підкріплена глибокими вправами, допомогла мені поглянути на свої стосунки з грошима зовсім по-іншому, відчути вплив негативних переконань та стереотипів і навчитися усувати їх.
Я рекомендую цей тренінг всім, оскільки від зачіпає та допомагає опрацювати глибокі підсвідомі моменти, які заважають нам сприймати багатство як благо та можливості для розвитку незалежно від рівня достатку. І я неодноразово повертатимусь до інструментів та вправ, які почерпнула в процесі роботи.
Дякую Олі, Світлані та учасникам тренінгу за плідну роботу та дружню атмосферу.
Цитата
+1 #32 Ольга Сенич 28.04.2015, 17:12

Про тренінг "Для чого Тобі більше грошей?"
Вже не вперше відвідую тренінги Олі і Світлани – і щоразу захоплююсь їх надзвичайно високим рівнем професійної майстерності. По-перше, завжди дуже вдало підібрана тематика тренінгів – саме ті аспекти нашого життя, з якими виникає найбільше проблем і труднощів. По-друге, на тренінгах ідеальне поєднання теорії і практики – відсутня “водичка”, тільки добре обгрунтовані практичні поради, маса глибоких вправ на закріплення теорії. І по-третє, колосальна підтримка зі сторони тренерів і учасників – зажди легка невимушена безпечна атмосфера. Я стараюсь не пропускати жодного тренінгу Світлани і Олі, і завжди отримую навіть більше, ніж сподівалась – більше знань, більше навиків, більше позитивних емоцій, більше енергії, більше вражень і більше нових друзів Не знаю жодної людини, якій би подібні тренінги нічого не дали, тому рекомендую усім-усім-усім! І дякую тренерам за їх непросту, але дуже потрібну працю :-) :lol:
Цитата
+1 #31 Віталій 28.04.2015, 17:07
Про тренінг "Для чого мені більше грошей?"
Тема грошей для мене не була новою. Читав і Р.Кіосакі і Бодо Шефера.. Тому особливо і не розраховував, що мене тут чимось здивують.Та і не думав, що тут розкажуть щось аж такеее для мене дуже нове.. Я це просто ЗНАВ!!! Тому, що цей тренінг проводили саме Світлана і Оля. І я не помилився, що сюди прийшов. :-)
З грошима в мене завжди був повний безлад: я не знав скільки заробляю, де вони лежать і скільки і на що витрачаю.Не задавався питанням: "скільки би я хотів їх заробляти?". Це мене завжди бентежило! І, хоча деколи й приємно знайти в старій сорочці пару гривень, або навіть "Ніхєра собі !", - розумів, що з цим треба щось робити.
На тренінгу все розповіли. Відкрились очі на дивний зв’язок між енергією, грошима і нашими бажаннями та діями. Відпрацювали в парах і в групах. Посміялись з забобонів (один з них мені був просто поперек горла!). Поржали, похвилювались, а вкінці таки здоооорово похвилювались! Пізнав скільки багато цікавого! Та ще й чудово провів час і відпочив! Лекції в інституті просто віддихають. Я довольний як слон! 8)
Вам, дівчатка, надхнень до нових тем! А, навіть, якщо вернетесь до старих, я буду тільки радий провести з Вами 5, 6, 7, або і більше годин свого часу на черговому тренінгу! Ви збагачуєте моє життя новими знаннями і позитивними емоціями! З Вами я багатію! З Вами цікаво! Ііі я Вас люблю!
Цитата
0 #30 Віталій 23.04.2015, 15:20
Про тренінг "СТОП. Як відстоювати свої границі"
Від попереднього тренінгу - 1.11.2014 емоції просто зашкалюють. Вже після тренінгу для себе зробив скільки відкриттів, що дотепер не встиг всього занотувати! Це так ніби відкрив якусь теорему чи істину, яка є єдино справедливою для всіх. (щось на зразок закону земного тяжіння). Я тепер багато того, що з нами відбувається можу пояснити, навіть війну. Так ніби очі відкрились. Аж літаю від захвату. Дякую Вам обом. Ви найкращі :)
Мене вражає як ви ефективно роззрулювали кожну ситуацію. За 15-20 хв людина міняється !!!! Це неймовірно! На сцені творились просто дива. Сльози радості від спостереження позитивних змін з людьми самі котилися. Не одноразово.
Добрими феями Вас, щоправда, не назвеш..... ну-уууу....- та Ви просто Монстри в своїй справі !!!!!!!! Чесно кажу. Дівчата, Ви круті! :lol: :-)
Цитата
+1 #29 Оля 26.02.2015, 10:47
Про психологічний тренінг "Самоцінність".
Це був мій перший тренінг. Мені дуже цікаво було побачити що це таке :) От і моя цікавість привела мене на тренінг. Трохи боялася, стільки незнайомих людей для замкнутої людини це трошки лякає. Але класно бо я побачила що я не одна така, що є ще багато людей які працюють над собою і стикаються з такими ж проблемами як я. Чесно не знала що таке самоцінність і чого вона є. Сподобалась міні-лекція на початку. Ну і звичайно вправи супер, зразу можна було на практиці зрозуміти що до чого. Я конкретно вийшла з своєї зони комфорту. І після цього тренінгу мені якось легше бути на людях. Ну дуже класно. Всім раджу!
Дякую Олі і Світлані за класний тренінг.
Цитата
0 #28 Тетяна 23.01.2015, 09:33
Відгук про тренінг "Стоп"
Межа, кордон, стіна, у нашому випадку червона стрічка, яка змінила самопочуття, ставлення та навіть когось життя. Ця стрічка, символізуючи границі людини, була пошкодженою, тьмяною, слабкою, з гудзами, подвійними обмотками, зі своїми заморочками за один тренінг претворилася яснішою, міцнішою, комфортнішою та безпечнішою. Тішить серце, коли спостерігаєш як людина, пройшовши крізь безліч життєвих негараздів, які тероризували її границі, виростає у тебе на очах (безпосередньо під час тренінгу дорослішає на кілька років). Відстоює границі, виборює своє право на володіння своїм життям (в моєму випадку). Такі, здається, прості речі, які перетинали і топтали наші границі, вмить зникли. Ми виростали один за одним.
Своєрідні крила. Ми як царі, які піднімалися на свій трон зі своїм найціннішим "посохом-життям" в руках, фразою: " Це - моє життя!"в серці і владою в очах. Мурашки з'являлись на шкірі, коли почала розуміти, що стала іншою людиною: кращою, сильнішою волею, впевненішою і щасливішою.
Ми важко працювали і добилися прекрасного результату! Дякую всім, хто брав участь у ньому і рекомендую тим, хто ще не знає, що означає фраза "Життя в твоїх руках".)
Цитата
0 #27 Леся 03.06.2014, 11:44
Про психологічний тренінг "Звільнення"
В житті не вистачає рухів тіла! Тому привабила назва тренінгу "Звільнення" і звільни своє тіло. Надзвичайний ефект! Я дізналася про себе те, чого раніше не зауважувала. Через тіло, йго діяльність та його поводження виявила складну життєву ситуацію. Спочатку злякалася, а потім вирішила все кардинально змінити. І вдалося! Вдалося! Я просто в екстазі. І ось тут я вдруге,- і знову інсайт! Я вдячна Творцю, дівчатам (Ользі та Світлані) та собі за таку можливість Я в захопленні від цієї трансформації.
Цитата
0 #26 Катя 02.06.2014, 10:51
Про психологічний тренінг "Звільнення".
Особисто я відпочила і тілом і душею. Знаючи себе як людину трішки замкнуту і яка довго звикає до нових людей. В цій групі я отримала море задоволення, підтримку, заряд енергії і купу нового досвіду. Дякую дівчата.
Цитата
плеєр
"Чи варто звертатись до психотерапевта?"
Про це розповіла Ольга Барабаш-Дурач в ефірі радіо "Карпати".
  • Я прийшла до Олі в період дуже глибокої кризи в моєму житті. За 1 місяць я втратила чоловіка і батька. Життя загубило будь - який зміст. Я була спустошена, мені було боляче жити, боляче ходити по землі...

    Мар'яна Приймак

    Переглянути усі відгуки

  • Я проходила в Ольги Барабаш особисту терапію, а також відвідала тренінг "Цінність самопідтримки: поповни внутрішні ресурси". Загалом хочу сказати, що Ольга не лише спеціаліст високого класу...

    Ірина Тищенко

    Переглянути усі відгуки

  • Для меня Ольга высококлассный профессионал, который действительно нашел свое призвание и миссию, а значит добавляет во всем мире счастья и гармонии. Ольга все время развивается, усовершенствуеться...

    Оксана Бажанова

    Переглянути усі відгуки

  • Я прожив 5 чудових годин-зустрічей у якості клієнта Ольги Барабаш завдяки тому, що навчався в арт-проекті Людмили Підлипної. Для мене, як професіонала, але і клієнта, було важливо і приємно відчувати...

    Олег Гуковський

    Переглянути усі відгуки

  • Дуже дякую Оля за допомогу у відкритті Салону. Проблеми є у кожної людини, колективу та підприємства. Завдяки тобі, Оля, у моєму підприємстві їх значно менше ніж могло бути без твоєї допомоги...

    Анатолій Гуменяк

    Переглянути усі відгуки

  • Проходила курс психотерапії, який тривав приблизно 8 місяців. Дуже завдоволена результатами. Я подолала дуже багато внутріщніх конфліктів. В мені оселились спокій, мир, здоров'я, сили до життя..

    Ліля

    Переглянути усі відгуки

  • Я щиро дякую Олі за розуміння, підтримку та допомогу у вирішуванні важливої та складної для мене проблеми.Завдяки Олі я відкрила очі на дуже багато речей яких раніше просто не помічала...

    Тимків Діана

    Переглянути усі відгуки

Facebook Чат

Підпишись на розсилку

Підпишись та безкоштовно отримай 3 швидких способи відновлення сил
Пакет Супровід
Вартість 1600 грн
Пакет Самостійно
Вартість 900 грн
Пакет Голд
Вартість 3100 грн